Apps My Talking Tom Larikan Diri ??

Assalammualaikum..




Hamboi kau ryna, letak tajuk nak gempak aje? padahal benda kecik je ponn! heheh kecik tak kecik. Rasanye benda kecik ni boleh jadi orang marah besar jugak sesekali.. huhuh
Idea ni datang lepas ryna baca entry dari blog Karya Mahirah tentang yang lebih kurang sama, perasaan marah yang lebih kurang sama jugakk! Benda ni dah 2 hari lepas, tapi masih belum terlambat nak dijadikan sebuah entry betul tak? heheh

Yang ryna duk marah2 ni pulak pasal app my talking tom, yang ryna dah install tuu... bukannya hilang, bukan jugak larikan diri tapi tangan ryna ni yang gatal sesangat pergi drag ke button uninstall yang belah atas tu. Untuk lebih faham lagi ryna dah terdelete app my talking tom daripada fon! maksudnye dengan game2 level2 coins2 semua lebuh la kan? tak ke geram ryna dibuatnya?? walaupun hanya kerana app! heheh

Bukan ape, yang buat ryna lagi geram tu pulak, level dah la tinggi! (bukan nak menunjuk juz bagi tau)
sejak tahun lepas 2013 lagi ryna dah "care" pada si tom ni, last2 boleh pulak terdelete!
Ni bukan kali yang pertama terjadi pada ryna tau, banyak kali dah.. tapi bukan app my talking tom.
Sebelum ni ryna install pou macam tu jugak nasibnye sama macam si tom ni. huhuh rindu kau pou!

Haa lepas je kejadian ni semua, ryna dah seriikkk nak install benda macam tu lagi dah..
serik seserik seriknyaa.. hmm okaylah tu je ryna nak cerite byebye!

Ohh! sebelum tu jangan lupa tengok entry ryna yang dah lepas lepas pasal Cara gandakan coins dalam My Talking Tom 

6 comments:

  1. Ya Allah hahahaks.. ada orang minat Tom Cat sampai begini sekali hahahaks..
    CT guna Tom Cat kalo nak nyanyi lagu besday kat member saja. main game memang tidaklah hihiks..

    ReplyDelete
  2. Jangan marah. Install je semula. Tapi siapa tak bengang dengan diri sendirikan kalau dah ter uninstall tu kan. Hehe..

    Salam singgah \[^__^]

    ReplyDelete
  3. Dulu rajin gak main. Skrg ni Tom ada ke tidak, akak sendiri tak perasan :)

    ReplyDelete
  4. sampai mcm ni, haha sabo sabo

    ReplyDelete
  5. hi..baru follow ur blog..sudi2lah join giveaway azie :)
    http://aziesuhaimi.blogspot.com/2014/09/like-share-win-herblax-shaklee-for.html

    ReplyDelete
  6. Dont worry boleh install semula..salam kenal

    ReplyDelete